headerimage
Oranjevereniging Ermelo

Login

Site administration

Please enter password.

!!! JavaScript and Cookies must be activated !!!
User (optional):

Password:


Nieuws van de Oranjevereniging Ermelo

 

Prijsuitreiking Kleurwedstrijd Oranjevereniging Ermelo

Op zaterdag 8 juni vond de feestelijke prijsuitreiking plaats van de kleurwedstrijd georganiseerd door de Oranjevereniging Ermelo. Enthousiaste kinderen en ouders, opa’s, oma’s verzamelden zich bij de Muzenhof aan de Leuvenumseweg in Ermelo. Ency en Marianne verwelkomden iedereen hartelijk.

De kleurwedstrijd, ter ere van Koningsdag 2024, bood jongens en meisjes uit Ermelo de kans om hun creativiteit te tonen. Met potloden, stiften, verf, stickers en glitters gingen ze aan de slag. De winnaars werden persoonlijk geïnformeerd door het team van de Oranjevereniging Ermelo.

Allen konden kiezen uit mooie cadeaus van de prijzentafel.

Tijdens de prijsuitreiking genoten de aanwezigen van een ijsje en patat. Daarnaast werd enthousiast gebruik gemaakt van de aanwezige spelletjes. Een geslaagde middag waarbij creativiteit en gezelligheid hand in hand gingen.

 


 

Vaandel Oranjevereniging Ermelo

Op 15 februari 2024 heeft het vaandel van de Oranjevereniging Ermelo een tijdelijke maar bijzondere plek gekregen, in het Huis van Ermelo. Bezoekers kunnen het vaandel tot eind 2024 bewonderen. Het hangt in het openbare gedeelte in de hal.

 

Optocht Oranjevereniging Ermelo met vaandel

Optocht met het vaandel van de Oranjevereniging Ermelo


 

Submenu