ORANJE-BOEKJE
FREE ERMELO
14 APRIL

Uitnodiging Jaarvergadering 2018

Graag nodigen wij u uit voor de jaarlijkse ledenvergadering van de Oranjevereniging. Deze vindt plaats op maandag 12 maart 2018 in de "Muzenhof", Leuvenumseweg 66, te Ermelo. Aanvang 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur).

Agenda:
1. Welkom door de voorzitter, J.W. Urbach.
2. Vaststellen agenda.
3. Verslag jaarvergadering 27 februari 2017, deze kunt u hier downloaden.
4. Jaarverslagen 2017; van de voorzitter en penningmeester. De financiŽle gegevens kunt u hier downloaden.
5. Verslag kascommissie / benoeming kascommissie volgend jaar.
6. Bestuurssamenstelling.
7. Programma 2018.
8. Rondvraag.
9. Sluiting, aansluitend een gezellig samen zijn met een hapje en drankje.

De contributie voor de Oranjevereniging is ongewijzigd ten opzichte van 2017, te weten minimaal 10,00 euro.

Aspirant leden zijn ook welkom bij de vergadering!

Voor wijzigingen m.b.t. de ledenadministratie kunt u contact opnemen met onze penningmeester, W.D. Sparling, telefoon 06-36165189, of gebruik te maken van het e-mailadres oranjeverenigingermelo@gmail.com

Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs.

Het bestuur.

Notulen en financiŽle stukken van vorige jaren zijn op te vragen bij het secretariaat, oranjeverenigingermelo@gmail.com